Kerhot

KERHOT ALKAVAT

Viikolla 3

 Safkasankarit  Keskiviikoisin 16.30-18.00 Köyliön SRK-talon kerhotilassa
 Kädentaitajat Torstaisin 17.00-18.30 Köyliön SRK-talon kerhotilassa  huom muuttunut päivä 

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Kerhomaksu 35eur/vuosi ei jäsenille

Jäsenmaksu 35eur/ vuosi (perhejäsenmaksu 70eur/perhe)

Jäseneksi voi liittyä täältä

 

Kerhoon ilmoittautumislomake, jäseneksi liittymisen lisäksi:

Covid19-tiedote 4H-kerholaisten huoltajille,

Meillä 4H-harrastuksessa opitaan itse tekemällä, pidetään hauskaa ja opitaan uusia asioita kavereiden kanssa. Tervetuloa joukkoon!

4H-harrastuksessa voi olla turvallisin mielin. Tässä kirjeessä kerromme 4H:n toimintatavoista covid19-epidemian aikana. Tilanteen pitkittyessä meille on tärkeää tehdä kaikki voitavamme, että lasten ja nuorten elämä sujuisi mahdollisimman normaalisti ja heillä olisi mahdollisuus ryhmässä toimimiseen ja laadukkaaseen ohjaukseen myös vapaa-aikana. 

Kaikessa 4H-toiminnassa huolehditaan turvallisuudesta. Tarvitsemme myös teidän huoltajien apua hyvien käytäntöjen onnistumiseksi!

Toimintaohjeita kotiväelle:

  • Ryhmätoimintaan voi osallistua vain täysin oireettomana. Ilmoittakaa sairastumisesta ja sairastumisen syystä erityisesti, jos on mahdollista, että se liittyy koronatilanteeseen. Ajankohtaisia ohjeita löytyy sivuilta https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19
  • Jos lapsenne ei kulje itsenäisesti kerhoon, saattakaa hänet piha-alueelle ja hakekaa samasta paikasta. Pyrimme välttämään ylimääräisten henkilöiden oleilua ryhmätoiminnan tiloissa.
  • Perheeseen päin viestimiseen tarvitsemme yhteystietonne. Täytättehän kotona ilmoittautumislomakkeen . Tiedotamme kerhoon liittyvistä asioista huoltajien omassa WhatsApp-ryhmässä ja liitämme teidät sinne ilmoittautumislomakkeen tietojen perusteella.

Poikkeukselliset olosuhteet otetaan huomioon 4H-kerhossa seuraavasti:

  • Ryhmäkokoko suhteutetaan tilojen kokoon, turvavälimahdollisuuksiin ja ilmanvaihtoon, ryhmäkoko on korkeintaan 10–12 lasta.
  • Ryhmissä huolehditaan hyvästä käsihygieniasta, ja kädet pestään toimintaan tultaessa ja toiminnasta poistuttaessa. Lisäksi kädet pestään ennen ruokailua, wc-käynnin jälkeen, aina ulkoa sisälle tullessa, sekä aina aivastamisen tai yskimisen jälkeen, tai kun kädet ovat näkyvästi likaiset. Kädet kuivataan kertakäyttöisiin paperisiin käsipyyhkeisiin.
  • Käsihuuhdetta on saatavilla. Lasten käsihuuhteen käyttö tapahtuu aikuisen valvonnassa.
  • Safkasankarit-teemakerhossa sekä muissa kokkauskerhoissa hygienia korostuu. Normaalin, edellä mainitun käsien puhtauden lisäksi huomioidaan pintojen puhdistus. Huoltajat päättävät omien lastensa osalta maskien tai suojakäsineiden käytöstä.
  • Yhteiskäytössä olevien työvälineiden, kuten askartelutarvikkeiden käyttöä vähennetään tai niitä puhdistetaan käyttäjien välillä. Desinfiointiaine on kerhotilassa saatavilla ja sitä käytetään välineiden ja pintojen puhdistuksessa.
  • Mikäli kerhokerta jostain syystä joudutaan perumaan sairastumisen tai muun syyn takia tiedotetaan huoltajia mahdollisimman pikaisesti WhatsApp-ryhmän kautta. Varauduttehan siihen, että saatamme joutua äkillisesti perumaan yksittäisiä kerhokertoja, ja olemme myös valmiudessa siirtämään kerhotoimintamme etäkerhotoiminnaksi nopeasti, tai tekemään muita muutoksia ohjelmaan, mikäli tartuntatautitilanne sitä edellyttää.

Seuraa Säkylän 4H-yhdistyksen kuulumisia ja ajankohtaisia ilmoituksia www-sivuilta  sekä Facebookista https://www.facebook.com/sakylan4H. Meidät löytää myös Instagramista.

 

Seuraamme tarkasti valtakunnallisia ja paikallisia ohjeistuksia koronatilanteesta. Olemme yhteydessä huoltajiin ja lapsiin viipymättä mahdollisista muutoksista. Vastaamme myös mielellämme kysymyksiin ja keskustelemme turvallisesta 4H-toiminnasta. Toimimme vastuullisesti, yhteistä tekemisen iloa unohtamatta.